FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

AANBOD BLUETTI POWER STATIONS


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Over Bluetti Power Stations

Na één decennium van werken en onderzoek doen in de energieopslagindustrie, ontmoetten Wondar Law & James Ray elkaar in de zomer van 2019 in Californië. Ze gingen op pad met een visie om een minimalistische draagbare power stations te creëren die naadloos zou integreren in ieders leven. De EB150 en EB240, Bluetti’s eerste producten, werden in de zomer van 2019 gelanceerd op Amazon.com.

Portable Bluetti power stations

Bluetti portable power stations zijn betrouwbare opslagsystemen op batterijen, verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens om aan al jouw behoeften te voldoen. Met meerdere stopcontacten zoals AC, DC, carport en USB, kun je al jouw apparaten opladen, zoals telefoons, laptops, koelkast, CPAP, elektrische verwarming en meer.
Het Bluetti draagbare power station is een betrouwbare noodstroombron die gemakkelijk te gebruiken is en jaren meegaat zonder dat het onderhoud nodig heeft. Of je nu gaat kamperen, reist in een camper of te maken krijgt met een stroomstoring, een Bluetti power station laat je nooit in de steek. Hieronder staan de Bluetti’s uit ons assortiment weergeven, van klein naar groot.

 

Hoe kies ik de juiste Bluetti portable power station?

Zoals je hierboven ziet, zijn er verschillende en types Bluetti portable power stations. Elke met zijn unieke kenmerken. Zo verschillen ze van elkaar op de volgende kenmerken: capaciteit, piekvermogen, laadsnelheid, gewicht/draagbaarheid en outputs. Door deze unieke kenmerken zijn ze geschikt per situatie. De Bluetti AC50S is bijvoorbeeld ideaal voor een meerdaags festival. Dit lichtgewicht model is makkelijk draagbaar en heeft genoeg capaciteit om bijvoorbeeld 45 keer je telefoon volledig op te laden of 7 uur je mini-koeler van energie te voorzien. Ga je kamperen en gebruik je wat meer en zwaardere elektrische apparaten, zoals koffiezetapparaat en televisie? Ga dan voor de Bluetti AC200MAX. Is dit nog steeds niet genoeg voor je en wil je ook een home back-up bij een stroomuitval of -stroring? Ga dan voor de Bluetti EP500 Pro.

 

Bluetti portable power station kopen

Welke Bluetti portable power station het meest geschikt is voor jouw situatie, hangt af van een aantal factoren, zoals: capaciteit, piekvermogen, laadsnelheid en outputs. Heb je nog vragen of kun je wel wat professionele hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 73 8513789. Op werkdagen zijn wij van 9:00 tot 20:00 bereikbaar. Een mail sturen kan naar Info@offgridpowerstation.com. Bij het kopen van een Bluetti portable power station op onze website, ontvang je 2 jaar garantie.

 

FAQ Bluetti power stations

Hoe kan ik zien hoe vol de batterij nog is op mijn Bluetti?

De resterende batterijcapaciteit is direct zichtbaar op het Lcd-scherm van de Bluetti. Ook kun je op het scherm zien of de DC en de omvormer aan/uit staan.

Hoe lang houdt een Bluetti zijn lading vast?

De Bluetti kan zijn lading meer dan een jaar vasthouden. Het is echter wel aan te raden om elke 3 maanden te controleren of de accu meer dan 10% is. Zo niet, laadt het apparaat dan bij.

Welke apparaten kun je opladen met een portable power station van Bluetti?

Het apparaat kan allerlei elektrische apparaten opladen, zoals CPAP, telefoon, laptop, tablet, ledlamp, drone, mini-koelkast, go-pro, tv-scherm, speaker, camera, koffiezetapparaat, enzovoorts.

 

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 206 reviews.