Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

ACTUEEL AANBOD BALKON SYSTEMEN


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Toont alle 25 resultaten

Duurzame Energieoplossingen met Balkonsystemen: Verlaag je Energiekosten

Ontdek de kracht van duurzaamheid met onze innovatieve balkonsystemen. Bij Offgrid Power Station, bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige balkonsystemen van toonaangevende merken zoals Bluetti en EcoFlow. Of je nu al zonnepanelen bezit en op zoek bent naar een efficiënte micro-omvormer met een bijpassend power station, of een complete set inclusief zonnepanelen wenst, wij hebben de oplossing.

Waarom een Balkonsysteem de Ideale Keuze is

Voor diegenen die streven naar zelfvoorzienendheid, een bijdrage willen leveren aan het verminderen van CO₂-uitstoot, en tegelijkertijd hun energiekosten willen minimaliseren, bieden balkonsystemen een perfecte oplossing. Deze systemen zijn niet alleen plug-and-play, maar bieden ook de flexibiliteit om zelf te beslissen hoe je de opgewekte stroom wilt gebruiken. Overdag kun je de energie direct gebruiken, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en je energierekening verlaagt. Of sla de energie op in je power station voor gebruik tijdens piekuren. Met hun compacte ontwerp zijn onze balkonsystemen ideaal voor off-grid huisjes en appartementen met beperkte ruimte.

Zelfinstallatie van je Balkonsysteem: Hoe Werkt Het?

Onze balkonsystemen zijn ontworpen voor eenvoudige doe-het-zelf installatie. Met duidelijke instructies in de doos en ondersteunende video’s online, kun je zelfstandig je systeem installeren en onderhouden. Afhankelijk van je behoeften, kun je kiezen tussen een 600W of 800W micro-omvormer.
Disclaimer: Je hebt de optie om te kiezen tussen een 600W of 800W micro-omvormer. Het is aan te raden om te raadplegen welk maximaal toegestaan wattage in jouw land is voor zelfinstallatie.

Aandachtspunten bij de Aanschaf van een Balkonsysteem

  • 600 of 800W micro-omvormer
    Kies tussen een 600W of 800W micro-omvormer, afhankelijk van de regelgeving in jouw land en de capaciteit die je nodig hebt voor je energieopwekking.
  • Compatibiliteit van Merken
    Onze systemen zijn merkgebonden; een EcoFlow micro-omvormer werkt bijvoorbeeld alleen met een EcoFlow Power Station. Zorg ervoor dat je componenten compatibel zijn.
  • Keuze van Zonnepanelen
    Hoewel het aan te raden is zonnepanelen van hetzelfde merk te gebruiken voor optimale compatibiliteit, kun je ook kiezen voor panelen van derden. Let wel op de vereisten voor de invoerspanning om schade te voorkomen.

Hulp Nodig bij je Keuze?

Indien je twijfelt over welk balkonsysteem het beste bij je past, staan onze experts klaar om je te adviseren. Neem contact met ons op voor persoonlijke begeleiding bij het maken van de juiste keuze.

Belangrijk om te Weten: Registratie

Vergeet niet je omvormer te registreren bij energieleveren.nl als je in Nederland woont en energie gaat terugleveren aan het net. Sinds 26 mei 2020 is dit verplicht en zorgt voor een veilige en verantwoorde teruglevering van energie.

 

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 517 reviews.