Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

AANBOD BLUETTI POWER STATIONS


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Toont alle 15 resultaten

Bluetti: De specialist in draagbare power stations, back-upbatterijen en zonnepanelen.

Als toonaangevende producent van draagbare power stations, back-upbatterijen en zonnepanelen is Bluetti de perfecte keuze voor iedereen die graag gaat kamperen, watersport beoefent, off-grid gaat of een systeem nodig heeft voor stroomback-up. De power stations van Bluetti hebben ingebouwde inverters en laadregelaars die door Bluetti geproduceerd worden. Omdat Bluetti alles zelf produceert, is alles op elkaar afgestemd en werkt het naadloos met elkaar.

Bluetti LiFePO4.

Alle power stations van Bluetti maken gebruik van LiFePO4-batterijen. Dit type batterij heeft hogere laadcycli dan lithium-ion batterijen en heeft weinig onderhoud nodig.

Bluetti Power Stations.

Bluetti’s power stations zijn oplaadbare batterijen die 210-240 watt leveren via een ingebouwde zuivere sinusomvormer. Invoer- en uitgangspoorten van 12V en 210-240 watt, omvormers en laadregelaars zijn allemaal ingebouwd in de power station. Voorbeelden hiervan zijn:

Bluetti heeft ook modulaire power stations waarvan u de batterijcapaciteit kan uitbreiden tot 79 kWh. Voorbeelden hiervan zijn:

Bluetti zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn ideaal als u zelf stroom wilt opwekken. We hebben verschillende afmetingen en vermogens van de zonnepanelen voor elke behoefte. Op dit moment zijn deze zonnepanelen van Bluetti verkrijgbaar via onze shop. Bluetti PV120, PV200, PV350 en PV420. Alle zonnepanelen hebben monokristallijne zonnecellen met een rendement tot 23,4%.

Wilt u zelfvoorzienend zijn en overal waar u bent zelf stroom opwekken, dan kunt u de power station combineren met de zonnepanelen. Ideaal voor off-grid situaties, kamperen, zeilen, onderweg, stroomback-up of voor thuisgebruik.

Komt u er niet uit welke power station of zonnepaneel het beste bij u past, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp en maak een afspraak om langs te komen naar onze showroom in Vught (naast ‘s-Hertogenbosch).

FAQ Bluetti power stations

Hoe kan ik zien hoe vol de batterij nog is op mijn Bluetti?

De resterende batterijcapaciteit is direct zichtbaar op het Lcd-scherm van de Bluetti. Ook kun je op het scherm zien of de DC en de omvormer aan/uit staan.

Hoe lang houdt een Bluetti zijn lading vast?

De Bluetti kan zijn lading meer dan een jaar vasthouden. Het is echter wel aan te raden om elke 3 maanden te controleren of de accu meer dan 10% is. Zo niet, laadt het apparaat dan bij.

Welke apparaten kun je opladen met een portable power station van Bluetti?

Het apparaat kan allerlei elektrische apparaten opladen, zoals CPAP, telefoon, laptop, tablet, ledlamp, drone, mini-koelkast, go-pro, tv-scherm, speaker, camera, koffiezetapparaat, enzovoorts.

 

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 461 reviews.