Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

AANBOD ZONNEPANELEN VOOR OP DE BOOT


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Zonnepanelen voor de boot

Bij Off Grid Power Station bieden we hoogwaardige zonnepanelen voor boot die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de contouren van jouw vaartuig. Of je nu een zeilboot, motorboot of jacht hebt, onze zonnepanelen voor op een boot zijn op maat gemaakt voor elke behoefte.

Voordelen van zonnepanelen op de boot

Zonnepanelen voor op een boot bieden de mogelijkheid om minder afhankelijk te zijn van externe stroombronnen, waardoor je meer vrijheid hebt en langer op het water kunt blijven. Met de opgewekte energie kunnen elektrische apparaten aan boord van stroom worden voorzien. Hierdoor worden motoren en generatoren ontlast, wat resulteert in minder brandstofverbruik en een milieuvriendelijkere optie biedt. Deze zonnepanelen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op boten en zijn bestand tegen zeewater en andere specifieke omstandigheden en invloeden op het water.

Duurzaam en efficiënt laden van je boot accu

Laad je bootaccu op met behulp van onze boot zonnepanelen. Deze panelen, gekoppeld aan de geavanceerde Victron SmartSolar intelligente laadregelaar, zijn niet alleen duurzaam, maar ook uiterst efficiënt. De intelligente laadregelaar optimaliseert het laadproces, waardoor je kunt genieten van onafgebroken avonturen op het water zonder je zorgen te maken over stroomuitval.

Welke zonnepanelen voor op de boot zijn er?

Er zijn twee soorten zonnepanelen voor op de boot: vaste zonnepanelen met een aluminium frame en flexibele zonnepanelen. Daarnaast dien je rekening mee te houden met nominale vermogen (Watt), maximale vermogensstroom (Watt-piek), afmetingen en gewicht.

Voordelen van flexibele boot zonnepanelen

Onze flexibele zonnepanelen voor boten zijn enorm populair in zowel de boten- als de camperwereld. Flexibele zonnepanelen voor boot zijn speciaal ontworpen voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte aan boord. Of je nu een compacte zeilboot hebt of een ruim motorjacht, onze flexibele zonnepanelen boot passen zich moeiteloos aan de contouren van je boot aan, waardoor je de beschikbare ruimte efficiënt kunt benutten. Daarnaast zijn deze boot zonnepanelen speciaal ontwikkeld zodat ze bestand zijn tegen vuil, zeewater, krassen en vlekken. Onze merken voor flexibele zonnepanelen boot zijn EcoFlow, Wattstunde en Offgridtec.

Voordelen vaste boot zonnepanelen

Onze Victron en Wattstunde zonnepanelen leveren een hoog rendement. Dankzij de lichtgevoeligheid van de cellen leveren deze cellen stroomopbrengst bij bewolkte dagen. Door de aluminium frame en gehard glas zijn deze panelen veilig en duurzaam. Daarnaast zijn de zonnepanelen bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals wind, zeewater en hoge temparaturen.

Eenvoudige installatie van onze zonnepanelen voor op een boot

Zonnepaneel boot aansluiten? Ontdek het installatiegemak van onze boot zonnepanelen. Flexibele zonnepanelen kunnen worden gelijmd Wij raden aan om de Dekalin MS-5 kit hiervoor te gebruiken, terwijl vaste zonnepanelen vaak ovale gaten aan de onderkant hebben die worden gebruikt voor de montage. Een belangrijke opmerking: zonnepanelen produceren elektrische energie wanneer er licht op valt. Tijdens de installatie is het daarom verstandig om de zonnepanelen te bedekken met ondoorzichtig materiaal om te voorkomen dat er onbedoeld elektriciteit wordt opgewekt.

Zonnepanelen voor zeilboten en motorboten

Onze zonnepanelen voor zeilboten en motorboten bevorderen niet alleen de prestaties en duurzaamheid, maar bieden ook specifieke voordelen die je maritieme ervaring naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele gerichte voordelen die onze panelen bieden:

  1. Betrouwbare energie voor je koelkast aan boord
    Een zonnepaneel op de boot installeren voor de koelkast aan boord is een slimme keuze. Onze panelen leveren betrouwbare energie, waardoor je koelkast continu overdag kan draaien zonder afhankelijk te zijn van externe stroombronnen. Geniet van gekoelde drankjes en vers voedsel, zelfs tijdens langere tochten.

  2. Bootaccu opladen met zonnepaneel
    Een van de meest waardevolle voordelen van onze zonnepanelen voor zeilboten en motorboten is het vermogen om de bootaccu op te laden. Of je nu voor anker ligt in een afgelegen baai of een dag op open water doorbrengt, onze panelen zorgen voor een continue stroomtoevoer naar de bootaccu. Dit biedt gemoedsrust, wetende dat je altijd kunt vertrouwen op voldoende energie voor essentiële apparatuur en elektronica aan boord.Met deze gerichte voordelen stellen onze zonnepanelen voor zeilboten en motorboten je in staat om onafhankelijk te blijven op het water. Van het genieten van koude drankjes tot het verzekeren van een volledig opgeladen bootaccu, onze panelen zijn ontworpen om jouw zeil- of motorbootavonturen naadloos te ondersteunen.

Waar moet je op letten bij het kopen van zonnepanelen voor je boot?

Bij het kopen van zonnepanelen voor je boot is het essentieel om aandacht te besteden aan verschillende belangrijke aspecten om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte en efficiënte optie selecteert. Allereerst is het belangrijk om het vermogen (watt en Watt-piek) van de zonnepanelen af te stemmen op je energiebehoeften aan boord. Overweeg de hoeveelheid stroom die nodig is om essentiële apparatuur, zoals navigatie-instrumenten en koelinstallaties, te ondersteunen. Daarnaast is het type zonnepaneel van belang, vaste zonnepaneel of flexibele panelen

Een andere cruciale factor is de duurzaamheid van de zonnepanelen in maritieme omgevingen. Zorg ervoor dat de panelen bestand zijn tegen blootstelling aan zout water, UV-straling en andere uitdagingen op zee. Het gebruik van hoogwaardige materialen en constructietechnieken is hierbij van groot belang.

Het is eveneens belangrijk om de afmetingen en het gewicht van de zonnepanelen in overweging te nemen. De beschikbare ruimte op een boot is vaak beperkt, en het is essentieel dat de panelen passen op de locatie waar ze geïnstalleerd zullen worden, zoals het dek of de bimini. Panelen die te groot of te zwaar zijn, kunnen praktische en veiligheidsproblemen opleveren, vooral op kleinere boten. Kies voor zonnepanelen die een balans bieden tussen efficiëntie en compactheid, om zowel prestaties als gemak in gebruik te garanderen.

Advies op maat voor jouw maritieme energiebehoeften

Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat. Ontdek hoe onze zonnepanelen voor op de boot jouw maritieme ervaring kunnen verbeteren. Kies voor duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid met Off Grid Power Station.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 476 reviews.