Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Off grid sets

Wat is een off grid set?

Een off grid set, aangeboden door Off Grid Power Station, is een geavanceerde oplossing die bestaat uit een combinatie van verschillende producten. Deze producten vormen samen een zelfvoorzienende energiebron, los van het traditionele elektriciteitsnetwerk.

Deze sets zijn zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de energiebehoeften van individuen en gemeenschappen, ongeacht hun locatie of toegang tot nutsvoorzieningen. Met componenten zoals zonnepanelen, batterijsystemen en power stations biedt een off grid set een betrouwbare en duurzame energievoorziening, waardoor je kan genieten van onafhankelijkheid en flexibiliteit.

Soorten off grid sets/systemen:

 1. Off-grid draagbare systemen: Dit zijn power stations met ingebouwde 12V uitgangen, 230V omvormer en zonnepaneel regelaar. Omdat Power stations Plug-and-play zijn zijn ze geschikt voor de camper, boot of een weekendje weg.
 2. Offgrid huis systemen: Dit is meer gericht op hele of groepen apparaten van stroom te voorzien. Deze zijn dus ook ideaal voor vakantiehuisjes, tiny houses en offgrid huisjes.

Wat zijn voordelen van off grid sets?

Off grid sets bieden verschillende voordelen die bijdragen aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening:

 1. Noodstroomvoorziening:
  Het systeem biedt betrouwbare stroom tijdens stroomuitval, waardoor essentiële apparaten en verlichting blijven werken. Met geïntegreerde off grid zonnepanelen en een power station voor energieopslag, kunnen gebruikers genieten van continue stroom, zelfs wanneer het reguliere elektriciteitsnetwerk uitvalt. Wat een powerstation zo gebruiksvriendelijk maakt, is dat deze beschikt over zowel een 12V als een 230V uitgang.
 2. Onafhankelijkheid:
  Voor huizen en locaties die volledig onafhankelijk willen zijn van het elektriciteitsnet, biedt dit systeem een duurzame energieoplossing. Door gebruik te maken van off grid zonnepanelen met accu, kunnen gebruikers hun eigen energie produceren en opslaan en op gewenst moment gebruiken, waardoor ze minder afhankelijk zijn van externe bronnen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verminderen.
 3. UPS-systemen:
  Als een hoogwaardige UPS-oplossing biedt het systeem ononderbroken stroom voor aangesloten apparaten. Dankzij de geïntegreerde off grid zonnepanelen set met accu kunnen gebruikers profiteren van een betrouwbare energievoorziening, zelfs in afgelegen gebieden waar toegang tot het elektriciteitsnet beperkt is. Off grid systeem is niet alleen handig tijdens noodsituaties, maar biedt ook een gevoel van autonomie en betrouwbaarheid in energievoorziening, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor diverse toepassingen.

Wat zit er in een off grid set van Off Grid Power Station?

Off grid systeem is niet alleen handig tijdens noodsituaties, maar biedt ook een gevoel van autonomie en betrouwbaarheid in energievoorziening, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor diverse toepassingen.

 • Off grid set met Pylontech batterij:
  Deze set bevat een complete oplossing voor een zelfvoorzienende energiebron. Het Off grid systeem omvat een off grid omvormer, off grid zonnepanelen, een Pylontech beugelset voor het veilig monteren van de batterijen, een Victron energiemeter en een MC4 zonnepaneel verlengkabel voor het aansluiten van de zonnepanelen. Met de betrouwbare Pylontech batterij kunnen gebruikers genieten van een efficiënte energieopslag oplossing die perfect past bij hun off grid energiebehoeften. Als je kiest voor een Pylontech en Victron batterij, dan is een installateur nodig om dit correct te installeren.
 • Off grid set met EcoFlow powerstation:
  Deze set is ideaal voor wie op zoek is naar draagbare energieoplossingen. Dit is een plug-and-play systeem waardoor het makkelijk in gebruik is; daarnaast is het ook een modulair systeem. Het omvat een off grid omvormer, off grid zonnepanelen van Canadian Solar, en een EcoFlow Delta PRO 3600Wh power station. De EcoFlow powerstation biedt een compacte en krachtige oplossing voor energieopslag, waardoor gebruikers overal en altijd kunnen profiteren van betrouwbare stroomvoorziening, of het nu gaat om kamperen in de natuur of werken op afgelegen locaties.
 • Off Grid Sets met Bluetti Powerstation: AC500 & AC300
  Bluetti’s AC500 en AC300 power stations transformeren de manier waarop u denkt over energievoorziening. Deze compacte, doch krachtige systemen zijn perfect voor avonturiers, thuiswerkers, en professionals in afgelegen gebieden. Ontworpen voor eenvoud en modulariteit, bieden ze een naadloze plug-and-play ervaring voor iedereen die streeft naar energieonafhankelijkheid.De AC500 is een krachtpatser, ideaal voor langdurig gebruik met zijn uitbreidbare energieopslagcapaciteit, terwijl de AC300 een compacte oplossing biedt zonder in te leveren op prestaties. Beide zijn ontworpen voor flexibiliteit en efficiëntie, compatibel met zonnepanelen voor een duurzame energiebron.

  Deze off grid sets van Off Grid Power Station bieden gebruikers een flexibele en betrouwbare oplossing voor hun energiebehoeften, of ze nu op zoek zijn naar een robuuste energieopslag oplossing met Pylontech batterijen of een draagbare en compacte oplossing met de EcoFlow powerstation.

Toepassingen van off grid sets

Off grid sets vinden diverse toepassingen in verschillende situaties waar een betrouwbare en duurzame energievoorziening vereist is. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn:

Off grid tinyhouse of woningen:Een off grid set is ideaal voor woningen en vakantiehuizen die zich bevinden op afgelegen locaties waar geen toegang is tot het reguliere elektriciteitsnetwerk. Of het nu gaat om een off grid tiny house, een afgelegen chalet in de bergen of een vakantiehuis aan het meer, off grid sets bieden een zelfvoorzienende energieoplossing die perfect past bij de behoeften van de bewoners.

Tuinhuizen en buitenverblijven:
Voor tuinhuizen, schuurtjes en buitenverblijven die niet zijn aangesloten op het elektriciteitsnetwerk, bieden off grid sets een handige oplossing voor verlichting, verwarming en andere elektrische apparaten. Of het nu gaat om een hobbyruimte, een tuinkantoor, kas of een ontspanningsruimte, off grid sets zorgen voor comfort en gemak, zelfs in afgelegen delen van de tuin.

Campers en caravans:
Off grid sets zijn ook populair bij kampeerders en reizigers die graag off grid reizen, zonder afhankelijk te zijn van campings of elektriciteitsaansluitingen. Met off grid zonnepanelen en batterijsystemen kunnen campers en caravans hun eigen stroom opwekken en gebruiken, waar ze ook gaan.

Off grid zonnepanelen set kopen? Hier moet je op letten.

Als je overweegt om een off grid set aan te schaffen, zijn er enkele belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden:

Energiebehoeften (vermogen):
Begin met het bepalen van je energiebehoeften. Analyseer hoeveel energie je verbruikt en welke apparaten je wilt voorzien van stroom met behulp van de off grid set. Dit helpt je bij het kiezen van de juiste capaciteit en configuratie voor je off grid systeem, of het nu gaat om een off grid tiny house, een tuinhuis of een ander type gebouw. Bepaal ook of je een draagbare energiebron nodig hebt voor mobiel gebruik of een complete vaste energiebron voor een vaste locatie.

Batterijcapaciteit:
De capaciteit van de batterij is essentieel; deze bepaalt hoe lang je systeem energie kan leveren zonder zonlicht. Kies een capaciteit die aansluit bij je energiebehoeften en de gewenste autonomie. Een grotere capaciteit biedt langere energievoorziening, maar overweeg ook de diepte van ontlading en levensduur voor de beste waarde.

Aantal Zonnepanelen:
Het juiste aantal zonnepanelen is cruciaal voor een continue energievoorziening. Dit aantal hangt af van je dagelijks energieverbruik en de capaciteit van de batterij. Zorg voor voldoende panelen om je batterijen efficiënt op te laden, rekening houdend met de piek zonuren in je gebied en de output van de panelen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid:
Het is essentieel om te investeren in hoogwaardige en betrouwbare off grid sets. Zoek naar gerenommeerde merken en leveranciers die bekendstaan om hun duurzame en efficiënte off grid oplossingen. Betrouwbare apparatuur zorgt voor een langdurige en probleemloze werking van je off grid systeem.

Compatibiliteit:
Controleer of alle componenten van de off grid set goed op elkaar zijn afgestemd en compatibel zijn. Dit omvat niet alleen de zonnepanelen en omvormer, maar ook eventuele batterijen, bekabeling en andere accessoires. Een goed samengestelde set zorgt voor een optimale prestatie en efficiëntie van je off grid systeem.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een off grid set. Zo kun je genieten van de voordelen van een betrouwbare en duurzame energievoorziening, ongeacht je locatie of toegang tot het reguliere elektriciteitsnetwerk.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 476 reviews.