Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

AANBOD JACKERY POWER STATIONS


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Jackery portable power stations

Je wilt ontdekken, reizen en leven, maar tegelijkertijd ook verbonden blijven met de buitenwereld. Dit vereist stroom. Als pionier in de portable power station industrie begrijpt Jackery dit als geen ander.

Jackery’s innovatie en verbeterde technologieën geven je stroom wanneer en waar je maar wilt. De Jackery Explorer is een portable power station oplaadbaar met zonne-energie en ontworpen om stroom te leveren voor een vrij leven in de buitenlucht. Ideaal voor een bezoekje aan het strand, een festival of wanneer je gaat kamperen en je ook van 220V stroom wilt genieten.

Over Jackery

Jackery is opgericht in 2012 door voormalig batterij-ingenieur van Apple, Z. Sun. Met zijn bedrijf focust hij zich op het leveren van outdoor stroomoplossingen voor ontdekkingsreizigers en outdoor enthousiastelingen. Jackery lanceerde ‘s werelds eerste lithium portable power station in 2015 en bracht in 2018 zonnepanelen uit, de SolarSaga-serie. In 2020 bracht het bedrijf de Solar Generator series uit. Hiermee zijn de Portable Power Station van Jackery nog beter te combineren met Zonnepanelen. Hiermee draagt het bedrijf bij aan de energietransitie.

Wat is een Jackery portable power station?

Jackery portable power stations – ook wel power generator of draagbaar stopcontact genoemd – zijn oplaadbare stroomgeneratoren die op batterijen werken. Uitgerust met een AC-stopcontact, DC-carport en USB-oplaadpoorten, kunnen ze al jouw apparatuur opladen. Van smartphones en laptops, tot huishoudelijke apparaten, zoals mini koelers en een elektrische grill. Met modellen variërend van 160 tot 2060Wh levert Jacker verschillende power stations:

 

 • Explorer 160
 • Explorer 240
 • Explorer 290
 • Explorer 300
 • Explorer 500
 • Explorer 550
 • Explorer 880
 • Explorer 1000
 • Explorer 1500
 • Explorer 2000

Zo werkt een Jackery portable power station

Een lithium-ion batterij vormt het hart van elke Jackery power station. Deze batterij slaat een enorme hoeveelheid energie op in een compacte en lichtgewicht behuizing. Met deze energie kun je vervolgens al jouw elektronische apparaten gebruiken en opladen.

Een Jackery power station kan jouw elektronische apparatuur niet onbeperkt van stroom voorzien, want de batterij zal ook een keer opgeladen moeten worden. Daarvoor kun je zonnepanelen, een AC-oplader of de 12-voltlader van jouw auto gebruiken. De oplaadtijd varieert afhankelijk van het type, maar door het gebruik van lithium-ion batterijen is de oplaadtijd relatief kort. Jackery Explorer 500 is via een AC-oplader in ongeveer 7,5 uur opgeladen. Wanneer je via een autopoort oplaadt, duurt dit tussen de 5 en 16 uur, dit is sterk afhankelijk van de output. Met een 100 watt zonepaneel kun je de Explorer 500 binnen 9,5 uur volledig opladen. Tijdens het her-opladen kun je de Jackery gewoon gebruiken om andere apparaten van stroomt te voorzien.

Welke apparaten kun je met een Jackery portable power station gebruiken?

Afhankelijk van de grootte van het apparaat, kun je behoorlijk wat energievretende elektronica gebruiken. Alle Jackery-modellen kunnen telefoons en laptops opladen. Als je echter grotere apparaten wilt gebruiken, zoals een koffiezetapparaat of een snelkookpan, heb je een van de grotere modellen nodig.

Als voorbeeld, vergelijken we de Jackery Explorer 1000Wh met de Jackery Explorer 240Wh
De Explorer 1000 kan bijvoorbeeld een telefoon (iPhone 8) 100 keer opladen terwijl de Explorer 240 dat “maar” 24 keer kan. Tevens is de Jackery Explorer 1000 ook geschikt voor grotere apparaten, zoals een mini koelkast, blender of elektrische gril.

Andere apparaten die je met een Jackery portable power station kunt gebruiken zijn, bijvoorbeeld: opladen van een drone, elektrische deken, ventilator, camera, lamp(je) en een waterkoker.

FAQ Jackery power stations

Komt mijn Jackery power station volledig opgeladen aan?

In verband met de verzendregels mag een Jackery slechts gedeeltelijk opgeladen verzonden worden. Zorg ervoor dat je jouw Jackery na ontvangst volledig oplaadt.

Wat is de garantie op een Jackery power station?

De Jackery wordt geleverd met een garantie tot twee jaar.

Hoe zorg ik goed voor een Jackery Power Station (wanneer die niet in gebruik is)?
 • Het is raadzaam om de batterij altijd boven de 20% te hebben.
 • Een volledig opgeladen accu kan enkele maanden meegaan. Vergeet niet om hem elke 3 maanden bij te laden, wanneer je hem niet gebruikt.
 • Zorg ervoor dat het in de opslagruimte 0-40 graden Celsius is.
Mag ik een Jackery Explorer portable power station meenemen in een vliegtuig?

Helaas, dat mag niet. Volgens de regels mag je geen batterij van meer dan 100Wh meenemen in een vliegtuig.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 410 reviews.