Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

Super B lithium accu

Super B: Hoogwaardige lithium accu’s

Als trotse dochteronderneming van Koolen Industries, streeft Super B ernaar elke camperbezitter te empoweren om bij te dragen aan de energietransitie. Super B is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van topkwaliteit lithiumbatterijen. Vervaardigd in de eigen  state-of-the-art fabriek in Hengelo, garandeert Super B met uitgebreide tests de allerhoogste kwaliteitsnormen voor alle lithiumbatterijen.

De samenwerking met toonaangevende lithiumtechnologie-experts en de banden met onderzoeksinstituten en universiteiten zorgen ervoor dat hun kennis altijd up-to-date en diepgaand is.

Historie van Super B

Opgericht in 2007, heeft Super B een rijke geschiedenis van innovatie. Van het ontwikkelen van de eerste lithium startaccu’s in het oprichtingsjaar tot het versterken van de marktleiderspositie in 2022 met Hobby campermerk dat exclusief voor SuperB accu’s kiest, een reis met een constante vooruitgang en succes.

Super B accu’s voor camperbezitters

Super B begrijpt de unieke behoeften van camperbezitters en biedt daarom vier speciaal ontworpen lithium-accu’s voor energieopslag:

  • SuperB Epsilon 100Ah: Ideaal voor compacte ruimtes, biedt dit model een capaciteit van 100 ampère-uur zonder in te boeten aan prestaties.
  • SuperB Epsilon 150Ah: Voor degenen die meer kracht nodig hebben, met een capaciteit van 150 ampère-uur, is dit model perfect voor langere trips.
  • SuperB Nomia 210Ah: Met een capaciteit van 210 ampère-uur, is dit model uitstekend geschikt voor uitgebreide reizen en biedt het comfort en onafhankelijkheid.
  • SuperB Nomia 340Ah: Ons meest krachtige lithium-accu, met een capaciteit van 340 ampère-uur, is dit model de ultieme keuze voor de meest veeleisende reizen.

Kies met Super B voor ongeëvenaarde vrijheid, comfort en betrouwbaarheid tijdens uw camperavonturen. In samenwerking met Koolen Industries zet Super B zich in voor een schonere en duurzamere toekomst.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 517 reviews.