Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

Zonne-energie Opslaan met EcoFlow Power Ocean

Thuis zonne-energie opslaan met EcoFlow Power Ocean

In de wereld van duurzame energie is het opslaan van zonne-energie die je zelf opwekt een cruciale stap naar een groenere toekomst. Met de oplossing van EcoFlow Power Ocean wordt dit voor iedereen mogelijk gemaakt.

Wat is EcoFlow Power Ocean systeem?

De EcoFlow Power Ocean is meer dan zomaar een thuisbatterij. Het is een geavanceerd systeem ontworpen voor optimale energieopslag en -gebruik. Uitgerust met een hybride omvormer en een back-up functie, stelt het huiseigenaren in staat om zonne-energie efficiënt en veilig op te slaan en te gebruiken wanneer nodig. Met een vermogen van maximaal 10 kW, is het voldoende voor de meeste huishoudens om aan hun dagelijkse energiebehoeften te voldoen.

Weer of Geen Weer

Een van de meest innovatieve kenmerken van de Power Ocean set is het geïntegreerde verwarmingssysteem in de accu’s. Hierdoor kunnen de batterijen efficiënt werken bij extreem lage temperaturen, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Eenvoudige Integratie met Bestaande Systemen

Voor huiseigenaren met bestaande zonne-energie-installaties biedt EcoFlow’s DC-FIT-systeem een naadloze integratie. Dit zorgt voor flexibiliteit en compatibiliteit, waardoor overtollige zonne-energie gemakkelijk kan worden opgeslagen voor later gebruik.

Altijd Verbonden met EcoFlow APP

Met de EcoFlow App kunnen gebruikers hun energieverbruik, zonne-energie-input en batterijopslagcapaciteit eenvoudig monitoren. Dit zorgt voor een slimme en efficiënte energiebeheer.

Alles Wat Je Nodig Hebt

Het Power Ocean systeem van EcoFlow wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor een soepele installatie. Van betonankers tot stroommeters, alles is inbegrepen voor een complete en gebruiksvriendelijke ervaring.

Conclusie

Met het EcoFlow Power Ocean systeem zijn de mogelijkheden voor thuisopslag van zonne-energie eindeloos. Het biedt een duurzame, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor iedereen die streeft naar een groenere toekomst.

Advies op Maat bij Off Grid Power Station

We begrijpen dat de wereld van zonne-energie en energieopslag soms overweldigend kan zijn. Daarom staat ons deskundige team klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Wil je persoonlijk advies of meer weten over hoe het EcoFlow Power Ocean systeem in jouw situatie kan passen? Vul ons contactformulier in of bel ons direct op 0031 738 517 811 . We kijken ernaar uit om je te helpen bij je reis naar een duurzamere toekomst!

Flexibiliteit in Energieopslag

De Power Ocean thuisbatterij van EcoFlow is niet alleen krachtig, maar ook flexibel. Elke batterij heeft een capaciteit van 5kWh, en het systeem kan worden uitgebreid tot een indrukwekkende 45 kWh. Deze batterijen zijn uitgerust met een unieke 800-volt capaciteit, wat zorgt voor efficiëntie en compactheid. Bovendien zijn alle batterijen in de set LFP-accu’s, bekend om hun veiligheid en duurzaamheid.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 517 reviews.