Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

Official EcoFlow dealer

Welkom bij Offgridpowerstation, uw officiële dealer van EcoFlow producten in Nederland. Wij zijn trots om een reeks geavanceerde draagbare energieoplossingen aan te bieden die perfect zijn afgestemd op uw behoeften, of u nu op zoek bent naar betrouwbaarheid tijdens avonturen in de buitenlucht, voorbereiding op noodsituaties of gewoon de vrijheid wilt hebben om overal te werken en te spelen.

Met EcoFlow’s toonaangevende technologie en onze toewijding aan uitstekende klantenservice, bent u bij Offgridpowerstation in goede handen. Ontdek de kracht van echte mobiliteit en zelfvoorziening met ons assortiment EcoFlow producten.

EcoFlow Delta serie

De EcoFlow DELTA-serie powerstations vertegenwoordigt een nieuwe generatie van draagbare energieoplossingen. Deze reeks is ontworpen om zowel krachtig als efficiënt te zijn, waardoor gebruikers overal en altijd toegang hebben tot betrouwbare stroom. Of je nu op een afgelegen locatie kampeert, aan een doe-het-zelfproject in je achtertuin werkt of je voorbereidt op een onverwachte stroomuitval, de DELTA-serie staat klaar om te leveren. Met geavanceerde batterijtechnologie, veelzijdige oplaadmogelijkheden en een robuust ontwerp, biedt de EcoFlow DELTA-serie een ongeëvenaarde combinatie van draagbaarheid en prestaties. Het is niet zomaar een powerstation; het is een belofte van vrijheid, flexibiliteit en ononderbroken energie, waar het leven je ook brengt.

Delta River serie

De EcoFlow RIVER 2-serie powerstations vertegenwoordigen een nieuwe generatie van draagbare energieoplossingen. Deze serie, ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als duurzaamheid, biedt gebruikers de mogelijkheid om hun elektronische apparaten overal en altijd van stroom te voorzien. Of je nu op een afgelegen kampeertrip bent, werkt op een locatie zonder toegang tot het elektriciteitsnet, of je voorbereidt op een noodsituatie, de RIVER 2-serie staat garant voor betrouwbaarheid en kracht. Met geavanceerde batterijtechnologie, meerdere uitgangsopties en een gebruiksvriendelijk ontwerp, zet EcoFlow met de RIVER 2-serie een nieuwe standaard in de wereld van draagbare stroomstations.

EcoFlow Smart devices

EcoFlow, een pionier op het gebied van energieoplossingen, blijft innoveren met zijn reeks slimme apparaten die zijn ontworpen om het dagelijks leven te verrijken en te vereenvoudigen. Onder deze indrukwekkende productlijn vallen de Glacier en de Wave 2. De Glacier, zoals de naam al doet vermoeden, is een geavanceerd koelapparaat dat zowel efficiëntie als duurzaamheid belooft, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Aan de andere kant is de Wave 2 een veelzijdig apparaat dat een combinatie biedt van kracht en draagbaarheid, waardoor het een must-have is voor moderne huishoudens en avonturiers. Beide apparaten weerspiegelen EcoFlow’s toewijding aan kwaliteit, innovatie en het streven naar een groenere toekomst. Met deze slimme apparaten zet EcoFlow de standaard voor wat mogelijk is op het gebied van draagbare energieoplossingen.

FAQ

Wat is een draagbaar power station?

Een draagbare stroomvoorziening dat elektriciteit opwekt en opslaat om elektronische apparaten van stroom te voorzien, vooral in situaties zonder stopcontacten. Het bevat een batterij, een inverter om stroomtypes om te zetten, verschillende soorten uitgangen en beveiligingsfuncties. Het is handig voor kamperen, reizen, noodsituaties en andere toepassingen waar mobiele stroom nodig is.

Hoe kies je het juiste draagbare power station?

Om de juiste draagbare stroomvoorziening te kiezen:

 1. Bepaal je stroombehoefte en kies de capaciteit (uitgedrukt in watturen, Wh) dienovereenkomstig.
 2. Controleer het vermogen om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor je apparaten.
 3. Kijk naar oplaadmogelijkheden, inclusief zonne-energie-ingang als dat belangrijk voor je is.
 4. Let op draagbaarheid – het moet gemakkelijk te dragen zijn.
 5. Zorg voor compatibiliteit met je apparaten.
 6. Overweeg extra functies zoals displays of app-connectiviteit.
Wat zijn de voordelen van een draagbare power station ten opzichte van inbouw energiesystemen

Draagbare stroomvoorzieningen hebben voordelen ten opzichte van inbouw accu’s met MPPT-laadcontrollers en omvormers vanwege hun mobiliteit, eenvoudige installatie, veelzijdigheid, noodstroomvoorziening, zonne-energiecompatibiliteit, onderhoudsgemak, flexibiliteit en snelle inzetbaarheid.

Wat is het verschil tussen EcoFlow River en Delta serie?

De EcoFlow River-serie en de EcoFlow Delta-serie zijn twee verschillende productlijnen van draagbare stroomvoorzieningen, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee:

EcoFlow River-serie:

 1. Mobiliteit: De River-serie is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Deze apparaten zijn meestal kleiner en lichter dan de Delta-serie, waardoor ze gemakkelijker te dragen en te verplaatsen zijn.
 2. Capaciteit: Over het algemeen heeft de River-serie een lagere totale capaciteit in vergelijking met de Delta-serie. Dit maakt de River geschikt voor het voeden van kleinere apparaten en elektronica.
 3. Toepassingen: De River-serie is ideaal voor lichte tot matige energiebehoeften, zoals het opladen van smartphones, laptops, kleine apparaten en het gebruik tijdens kamperen of outdooractiviteiten.
 4. Oplaadmogelijkheden: River-producten ondersteunen zowel het opladen via zonnepanelen als via een stopcontact.

EcoFlow Delta-serie:

 1. Capaciteit: De Delta-serie heeft doorgaans een veel hogere totale capaciteit in vergelijking met de River-serie. Dit maakt de Delta-serie geschikt voor het voeden van grotere apparaten, huishoudelijke apparaten en zelfs elektrische voertuigen (EV’s) in sommige modellen.
 2. Toepassingen: De Delta-serie is krachtiger en geschikt voor noodsituaties, stroomuitval, off-grid stroomvoorziening en het voeden van een breder scala aan apparaten, waaronder koelkasten, airconditioners en elektrisch gereedschap.
 3. Oplaadmogelijkheden:Delta-producten ondersteunen meestal ook het opladen via zonnepanelen en stopcontacten, maar ze hebben een grotere capaciteit voor zonne-energie-ingang.
 4. Gewicht en grootte: Delta-apparaten zijn over het algemeen groter en zwaarder dan River-apparaten vanwege hun grotere capaciteit.

Het belangrijkste verschil tussen de River- en Delta-serie is dus de capaciteit en de toepassingen waarvoor ze het meest geschikt zijn. De River-serie is draagbaarder en geschikt voor lichtere toepassingen, terwijl de Delta-serie krachtiger is en meer geschikt is voor zwaardere stroombehoeften. Het is belangrijk om het juiste model te kiezen op basis van je specifieke energiebehoeften en gebruiksscenario’s.

Hoe lang is de standaard fabrieksgarantie?

De garantie voor EcoFlow Power Stations bedraagt 5 jaar, terwijl de garantie voor draagbare zonnepanelen 12 maanden bedraagt.

 

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 513 reviews.